Hasse "Palmen" Palmqvist har gått ur tiden

skickad 5 feb. 2019 02:13 av Patrik Jönsson   [ uppdaterad 23 feb. 2019 12:21 ]
Hedersmedlem Hasse "Palmen" Palmqvist, avled idag tillföljd av den cancer han haft sedan några år. Han har lämnat oss i stor sorg och saknad, älskad av barn, barnbarn, vänner, träningspartners, adepter och klubben. Bland det sista han sa var;

"glöm nu inte att hälsa att de skall ösa på lite där nere".

Hasse även kallad "Palmen" var medlem i mer än 40 år. Han började träna tyngdlyftning hos Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb 1968 och tävlade även för klubben i både lag-SM och på B-SM. Som mest gjorde han 135 kg i ryck och 177 kg i stöt. Palmen välkomnade  och stöttade alla med glädje, värme och trygghet oavsett om man var nybörjare eller erfaren. Han såg alltid till att man fick ta i ordentligt genom att leverera fraser såsom "leksaks vikter" och "papper".

Vila i frid.

Begravning sker i Lötsjö kapell torsdagen den 28 februari 2019 kl 1030.