Information med anledning av coronaviruset

skickad 12 mars 2020 13:20 av Alexander Svartbäck Klang   [ uppdaterad 20 maj 2020 07:11 av Patrik Jönsson ]

Under obestämd tid kommer inga gästtränande/icke medlemmar ha tillträde till STKs lokaler. Det är alltså enbart STKs medlemmar som får träna på klubben, detta för att minska risken för överbelastning i lokalen då andra anläggningar stänger pga. coronaviruset, vilket riskerar medföra att vi kommer få fler besökare än föreningen/lokalen klarar av.

Vi vill även uppmana alla som vistas i STKs lokaler att följa Folkhälsomyndighetens råd, vilka är:

1. STANNA HEMMA om du har någon form av symptom så som snuva, hosta, feber etc.
  2. Tvätta händerna ordentligt och ofta med tvål och vatten i minst 20 sek.
  3. Använd handsprit om tillgängligt.
  4. Hosta och nys i armvecket.
  5. Undvik att röra ögon, näsa, mun.

Vi vill även uppmana att vi tillsammans ser till att torka av träningsutrustningen med ytdesinfektionen som finns i sprayflaskor. Vi från styrelsen kommer försöka i så stor utsträckning det går att se till så handsprit/ytdesinfektion finns i lokalerna. Men glöm inte att tvätta händerna!

Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom och se till att tvätta händerna!

Vänligen respektera dina kamraters hälsa.