Kontinuerlig uppföljning av Corona-läget!

skickad 19 nov. 2020 12:26 av Patrik Jönsson   [ uppdaterad 19 nov. 2020 12:49 ]
Då regeringen i veckan beslutade om att begränsa sociala sammankomster till 8 personer har styrelsen varit i tät kontakt med idrottsförvaltningen i kommunen. Kommunen kommer i dagsläget inte att stänga varken simhall eller gym men uppmanar till försiktighet samt att hålla avstånd.

Styrelsen har den senaste tiden haft många möten för att diskutera olika scenarion samt säkerställa att vi inom klubben gör allt för att minska eventuell smittspridning. Styrelsen fortsätter att uppmana medlemmar att träna tider då det är färre i lokalen, hålla avstånd samt följa de regler vi skrivit om i nedan inlägg. Rapportera gärna till STKs e-postadress om du upplever trängsel eller om vi inom klubben kan göra något annorlunda.

Besöksstatistik utifrån platsdata från google.

Måndagar till fredagar ser besöks statistiken ut enligt nedan.