Hem‎ > ‎

Restriktioner från folkhälsomyndigeheten!

skickad 1 nov. 2020 03:06 av Patrik Jönsson   [ uppdaterad 28 feb. 2021 13:11 ]
På grund av de restriktioner som införts ber vi våra medlemmar att fortsatt följa de regler som föreningen satt upp.

Har någon i ditt hushåll konstaterad eller misstänkt Covid-19 eller har du träffat någon som har konstaterad eller misstänkt smitta ska du inte komma och träna. Läs mer om det på Folkhälsomyndighetens sida.

Vi har stort förtroende för er medlemmar, men det bygger också på att alla sköter sig. Konsekvenserna av att komma till gymmet sjuk kan vara så allvarliga att styrelsen kan komma att stänga av medlem som tränar med symptom. Låt oss slippa.

Under obestämd tid kommer inga gästtränande/icke medlemmar ha tillträde till STKs lokaler. Det är alltså enbart STKs medlemmar som får träna på klubben, detta för att minska risken för överbelastning i lokalen då andra anläggningar stänger pga. coronaviruset, vilket riskerar medföra att vi kommer få fler besökare än föreningen/lokalen klarar av.

Vi vill även uppmana alla som vistas i STKs lokaler att följa Folkhälsomyndighetens råd, vilka är:
  1. STANNA HEMMA om du har minsta antydan av symptom så som snuva, hosta, feber etc.
  2. Tvätta händerna ordentligt och ofta med tvål och vatten i minst 20 sek.
  3. Använd handsprit om tillgängligt.
  4. Hosta och nys i armvecket.
  5. Undvik att röra ögon, näsa, mun.
  6. Kom inte och träna om du har träffat någon med konstaterad eller misstänkt Covid-19. Läs mer här

Vi vill även uppmana att vi tillsammans ser till att torka av träningsutrustningen med ytdesinfektionen som finns i sprayflaskor. Vi från styrelsen kommer försöka i så stor utsträckning det går att se till så handsprit/ytdesinfektion finns i lokalerna. Men glöm inte att tvätta händerna!

Stanna hemma vid minsta förkylningssymptom och se till att tvätta händerna!

För att alla ska kunna känna sig trygga i våra lokaler vill vi i styrelsen gärna veta om det finns dagar och tider ni medlemmar upplever trängsel i lokalen. Kontakta oss på epost stk1931@gmail.com.

Styrelsen