STK representerat i Stockholms Tyngdlyftningsförbund!

skickad 16 mars 2015 05:30 av Patrik Jönsson   [ uppdaterad 18 mars 2015 02:24 ]
Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb är nu representerat i Stockholms Tyngdlyftningsförbund!

Stockholms TFs uppgift är att anordna distriktsmästerskap och andra tävlingar, anordna tränar- och domarutbildningar samt verkar för tyngdlyftningens framväxt i distriktet.  Förra veckan blev Sofia Fröman invald som ledamot i Stockholms Tyngdlyftningsförbund på 2 år och Patrik Jönsson blev vald till adjungerande ledamot (vikarie = ). Thomas Norlander sitter sedan tidigare som ledamot i Europa Förbundet. Det känns mycket bra att STK är tillfrågade samt att vi genom detta nätverk får bättre kontrakt med övriga Stockholmsklubbar.