Styrkelyft/Bänkpress serierna första omgången 2013

skickad 4 feb. 2013 00:04 av Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb   [ uppdaterad 4 feb. 2013 00:05 ]
Är klar och redovisad och kan ses på styrkelyft online. I herrarnas elitserie så intog vi en stabil femteplats, damlaget i SL intog andraplatsen. Mest glädjande så leder juniorlaget serien, ska de hålla hela vägen? I bänkpress ser det inte lika bra ut för herrarna en näst sista plats är nuvarande plats men det bör vi kunna bättra på. Damlaget är desta bättre och har tagit ledningen. Vidare till klassiska lagen där tyvärr herrlaget ligger sist i elitserien, damlaget var inte bättre. Tyvärr fick vi inte ihop fullt lag. Under året kommer vi dock klättra! I klassisk bänkpress ser det ungefär likadant ut.