Hem‎ > ‎

Styrkelyft workshop lördag 5 mars

skickad 29 feb. 2016 14:16 av Olof Wiklund   [ uppdaterad 7 mars 2016 06:21 av Patrik Jönsson ]
Vi kommer att ha ett introduktionspass till klubben och träning av basövningarna knäböj, bänkpress och marklyft lördag 5 mars från klockan 10 och till ca 13 beroende på hur många vi är. Vi går igenom både lite teori kring träningen av de tre lyften och, till största delen, tränar vi praktiskt.

Vi som instruerar är Olof Wiklund och Josephine Werngren. Vi har båda lång erfarenhet av träning och tävling på elitnivå. Vi har också gått idrottens egna ledar- och tränarutbildningar.

Kostnaden är 400 kronor för den som inte är medlem. Om du är medlem eller blir medlem den 5 mars kostar workshopen inget. Om du behöver fundera lite och bestämmer dig inom två veckor så drar vi av kostnaden när du tecknar minst 6 månaders medlemskap. Betalning av workshopen gör du kontant eller med swish på plats. Betalning av årskort gör du kontant på plats eller via bankgiro.

Anmäl dig gärna så vi vet hur många som kommer. Kan du inte just denna lördag är du välkommen senare. Ambitionen är att ha en workshop varje månad.

Är du nyfiken på STK innan eller att passet ovan inte funkar för dig är du välkommen ner för en provträning på egen hand. Hör gärna av dig innan så vi vet att du kommer.

Med vänlig hälsning Olof och Josephine