Hem‎ > ‎

Tyngdlyftning omgång 3

skickad 25 mars 2013 02:51 av Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb
Hejsan!
Väl kämpat denna dag. Jag är imponerad över Er inställning till att satsa på sitt lag. STK med många godkända lyft.
Caroline räddade damerma pga sofias K sjukdom. Ungdomarna övertygade och blir livsfarliga framöver. Lukas fick beröm av en av sveriges bästa tränare som sa att han hade dagens bästa teknik. Veteranerna håller sin nivå och Michael bidrog att vi är kvar i toppen. Seniorlaget kämpade på fast fyra av de bästa saknades. Fredriks lyftning imponerade trots sjukdom tidigare i veckan. EN TOPPENINSATS.
Vad fick vi då för poäng. På måndag fasställs alla resultat på Svenska Tyngdlyftningsförbundet hemsida men tills dess ser det ut så här. Veteranerna ligger etta i div. 1 och fick ihop 783 poäng, vi får se upp för Kalmar i sista omgången. Seniorerna ligger 3:a i div. 2 med 1276 poäng, Ronneby hackar oss i baken. Damerna ligger 9:a i Div.1 av tio lag och fick 369 poäng, Ungdomarna gjorde en mycket bra serie med 562 poäng, det näst bästa genom tiderna av oss och ligger trea i div. 1 vilket innebär att mycket skall till för att vi inte blir bland de fyra bästa lagen efter sista omgången och blir då kvalificerade till lag-sm finalen i maj detta har inte hänt på 20 år i STK i lyftning.
Sex nya klubbrekord slogs denna dag, felix i stöt, lucas i ryck, stöt, och sammanlagt, samt sofia i ryck och totalt, Caroline visste inte om det men hon försökte också på klubbrekordet, men lyckdes inte denna gång, men nästa.......
Tack för en mycket trevlig dag, klappa er alla på axeln så tar vi ny sats mot sista omgången lördagen den 27 april i Västerhaninge.
Hälsningar
Thomas som tyckte att det var skönt att endast coacha och lite domeri
 
Comments