Tider och priser

Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb hittar du i Löthallen vid Sundbybergs IP och har nedan ordinarie öppettider.

Måndag-fredag 10-21
Lördag 10-17
Söndag 10-19

Vi sköter öppning och stängning själva med hjälp av vaktmästaren. För att komma in i lokalen för att träna krävs att medlemmen använder sin inpasseringsbricka som erhålls vid betalning och tecknande av medlemskap. Eftersom det endast är medlemmar med inpasseringsbricka som är behöriga att vistas i lokalen är det viktigt att vi alla tänker på att stänga dörren efter oss.
 
Priser
Priserna för att träna på STK är
 

Vuxen
Ungdom /
Pensionär 
Helår
2500
    1300
Halvår
1500
    800
Kvartal
1100
    600

Från och med 2015-05-31 gäller ungdomspriser upp till och med 20 år.

Underskrivet medlemsavtal krävs av alla som tränar på STK. 

På STK har vi ingen åldersgräns, men för att få träna hos oss krävs det att man gör det i sällskap av förälder, tränare eller annan vuxen om man är yngre än 15 år.

Medlemmar som ska tävla i styrkelyft, bänkpress eller tyngdlyftning måste betala för helår.

Du betalar via Bankgiro 168-3093 där du skriver namn och personnummer. Bricka löses sedan ut hos Patrik Jönsson, Josephine Werngren Olof Wiklund, Frida Wik, Alexander Svartbäck eller Matteus Roos. Då ska också medlemsavtalet fyllas i / lämnas in. Vi är oftast där vardagskvällar mellan 17 och 21.
 
Vid missbruk av medlemskap dras det in utan att medlem får pengarna tillbaka. Missbruk är exempelvis skadegörelse eller att man släpper in kompisar som inte är medlemmar
 
Som medlem i STK kan man komma att dopingtestas då vi är medlemmar i Riksidrottsförbundet. Medlem som vägrar prov får medlemskapet indraget.

STK Medlemsavtal