FAQ

Hur börjar jag träna på STK?

Kom förbi våra lokaler för provträning en vardagskväll och se om vi är något för dig. Mellan 17 och 21 är det alltid folk på plats. Ta gärna kontakt med vår styrelse via e-posten eller för ännu snabbare svar skriv ett inlägg i vår facebook-grupp STK:are om du vill träffa någon från klubben och få en rundtur.

Om du vill bli medlem på klubben, se "Hur tecknar jag medlemskap?" nedan.

Hur tecknar jag medlemskap?

För att bli medlem på STK och börja träna hos oss behöver du först skriva under ett medlemsavtal som går att hitta i lokalen eller här på vår hemsida: Medlemsavtal.

Sedan följer du instruktionerna för betalning som finns nedan under "Hur betalar jag medlemskapet?" vilket innebär en betalning via bankgiro.

När betalningen är gjord är det bara att ta kontakt med någon i styrelsen antingen i lokalen, via vår facebook-grupp STK:are eller via vår e-post stk1931@gmail.com, lämna över ett underskrivet medlemsavtal och få din inpasseringsbricka.

Hur betalar jag medlemskapet?

Du betalar via Bankgiro 168-3093 där du skriver namn och personnummer. Bricka löses sedan ut hos Patrik Jönsson, Josephine Werngren, Olof Wiklund, Frida Wik, Alexander Svartbäck eller Matteus Roos. Då ska också medlemsavtalet fyllas i / lämnas in. Vi är oftast där vardagskvällar mellan 17 och 21.

Jag är tävlingsintresserad, hur börjar jag tävla?

För att få tävla måste du;

  • Ha total avhållsamhets mot doping och fusk. Bruk av eventuella kosttillskott skall kritiskt granskas av den tävlande för att förvissa sig om att de inte innehåller spår av dopingklassade preparat.

  • Betalar helårsavgift på STK.

  • Att du tränar regelbundet på STK., minst en gång i veckan.

  • Att du är en god kamrat, god sportsman/-kvinna och god representant för föreningen för att bygga lagkänsla och gemenskap i träningslokalen och på tävlingspodiet.

  • Att du närvarar på minst två tävlingar per år som tävlande.

  • Att du hjälper till vid minst två serietävlingar som funktionär.

  • Att du tävlar minst en tävling innan du deltar på en SM-tävling.

  • Att du vid förhinder att tävla avanmäler dig till tävlingsansvarig senast då invägningen för din klass startar.

  • Att du närvarar vid föreningsarrangemang såsom städdagar.

Var finns ni?

Sundbybergs Tyngdlyftningsklubb ligger på Fredsgränd 4, 172 72 Sundbyberg.


Länk till karta här.