Tider och priser

Öppettider sommaren

Under perioden måndagen den 4 juli till och med söndagen den 7 augusti kommer ytterdörren att låsas kl 19.00. För att kunna komma in och träna måste inpassering ske med kod 9876 innan kl 21.

Ordinarie öppettider

Måndagar 8-23 (inpassering senast 21)

Tisdagar 8-23 (inpassering senast 21)

Onsdagar 8-23 (inpassering senast 21)

Torsdagar 8-23 (inpassering senast 21)

Fredagar 8-23 (inpassering senast 21)

Lördagar 10-19

Söndagar 10-23 (inpassering senast 21)

Priser

Uppdaterade priser från och med 2022-03-31. Ungdomspriser upp till och med 20 år.

Period Vuxen Ungdom / Pensionär

Helår 2800 kr 1600 kr

Halvår 1800 kr 1000 kr

Kvartal 1300 kr 800 kr

Gästträning

Gästträning är gratis om ni har licens hos annan klubb och är på tillfälligt besök. Provträning är gratis om ni funderar på att bli medlem.

För övrig gästträning ber vi er swisha 80 kr till 1230196634, där pengarna går till det årliga Palmenpriset, till minne av Hans "Palmen" Palmqvist.

På grund av helgdagar kan tiderna komma att variera då kommunen sätter öppettiderna för ytterdörren.

Hur blir jag medlem?

• Du betalar medlemsavgiften till Bankgiro 168-3093 där du skriver namn och personnummer. Du skriver på medlemsavtalet och tar med till klubben och ger den till ansvarig i lokalen när du får din inpasseringsbricka. Ansvarig finns oftast i lokalen på vardagar mellan 17-20.

Medlemmar som vill tävla i styrkelyft eller tyngdlyftning måste betala för helår.

Vid missbruk av medlemskap dras det in utan att medlem får pengarna tillbaka. Missbruk är exempelvis skadegörelse eller att man släpper in kompisar som inte är medlemmar

Som medlem i STK kan man komma att dopingtestas då vi är medlemmar i Riksidrottsförbundet. Medlem som vägrar prov får medlemskapet indraget.

Vi sköter öppning och stängning själva med hjälp av vaktmästaren. För att komma in i lokalen för att träna krävs att medlemmen använder sin inpasseringsbricka som erhålls vid betalning och tecknande av medlemskap. Eftersom det endast är medlemmar med inpasseringsbricka som är behöriga att vistas i lokalen är det viktigt att vi alla tänker på att stänga dörren efter oss.

På STK har vi ingen åldersgräns, men för att få träna hos oss krävs det att man gör det i sällskap av förälder, tränare eller annan vuxen om man är yngre än 15 år.

STK Medlemsavtal