Tider och priser

Fredagar 8-21

Lördagar 10-17

Söndagar 10-19

Från och med 2015-05-31 gäller ungdomspriser upp till och med 20 år.

Period Vuxen Ungdom / Pensionär

Helår 2600 kr 1400 kr

Halvår 1600 kr 900 kr

Kvartal 1200 kr 700 kr

På grund av helgdagar kan tiderna komma att variera då kommunen sätter öppettiderna för ytterdörren.

Hur blir jag medlem?

• Du betalar medlemsavgiften till Bankgiro 168-3093 där du skriver namn och personnummer. Du skriver på medlemsavtalet och tar med till klubben och ger den till ansvarig i lokalen när du får din inpasseringsbricka. Ansvarig finns oftast i lokalen på vardagar mellan 17-20.

Medlemmar som vill tävla i styrkelyft eller tyngdlyftning måste betala för helår.

Vid missbruk av medlemskap dras det in utan att medlem får pengarna tillbaka. Missbruk är exempelvis skadegörelse eller att man släpper in kompisar som inte är medlemmar

Som medlem i STK kan man komma att dopingtestas då vi är medlemmar i Riksidrottsförbundet. Medlem som vägrar prov får medlemskapet indraget.

Vi sköter öppning och stängning själva med hjälp av vaktmästaren. För att komma in i lokalen för att träna krävs att medlemmen använder sin inpasseringsbricka som erhålls vid betalning och tecknande av medlemskap. Eftersom det endast är medlemmar med inpasseringsbricka som är behöriga att vistas i lokalen är det viktigt att vi alla tänker på att stänga dörren efter oss.

På STK har vi ingen åldersgräns, men för att få träna hos oss krävs det att man gör det i sällskap av förälder, tränare eller annan vuxen om man är yngre än 15 år.

STK Medlemsavtal