Inbjudan till kvaltävling 17 december 2021

Inbjudan till kvaltävling 17 december

STK kommer att arrangera den extrainsatta tävlingen för de licenserade styrkelyftare/bänkpressare som behöver kvala till utrustade SM samt för veteraner som behöver resultat för nästkommande års landslagsuppdrag.

Alla som behöver kvala kommer alltså att prioriteras. Detta gäller även vid eventuellt deltagande lyftare från andra klubbar med behov av kval.

VIKTIGT! Denna tävling har våra tävlingsansvariga ledigt. Kontaktpersonerna för detta arrangemang är Olof Wiklund och Frida Wik.

Anledningen till att våra tävlingsansvariga inte arrangerar denna gång är då de har dragit ett extra tungt lass under hösten med många tävlingsarrangemang, coachning, möten, träffar m.m och då också under en ovanligt tidspressad ram.

Våra tävlingsansvariga är alltså helt frikopplade från detta arrangemang.

Datum: Fredag 17/12

Invägning: 17.00

Start: 18.30

Det kommer enbart finnas plats för en styrkelyft-grupp och en bänkpress-grupp. Bänkpress-gruppen kommer tävla samtidigt som styrkelyft-gruppen kör sin bänkpress. Därför kommer det enbart finnas 14 platser totalt med bänkpress- och styrkelyft.

Den begränsade antalet deltagare gör att anmälningstiden kommer vara kort för att så snabbt som möjligt kunna meddela vilka som får plats att tävla. Alla som anmäler sig måste notera vad de kvalar till. Om du inte behöver kvala kan du prova att anmäla dig för att eventuellt kunna vara med om det blir platser över.

Avanmäl dig om du blir sjuk. Om du får förhinder avanmäl dig så fort som möjligt så någon annan kan få din plats. Först till kvarn, sista anmälningsdag 22/11. Anmälningar är enbart giltiga via formuläret som hittas på denna länk:

Anmälan här!

Frågor? Kontakta:

stk1931@gmail.com eller Olof Wiklund på FB messenger